Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

9 august - Concursul de escalada "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura" - edita I

Cheile Rasnoavei – Turism si aventura este proiectul selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala , prin care Clubul Sportiv Montan Altitudine vizeaza dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei

Obiectivele proiectului si activitatile avute in vedere vizeaza o gama larga de potentiali beneficiari,turismul activ, turismul montan, eco-turismul si turismul de aventura sunt activitati care se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, dar si practicantilor sporturilor montane, atat la nivel de hobby cat si de performanta:

Sunt planificate concursuri escalada: 3 evenimente care se adreseaza atat avansatilor, cat si celor cu un nivel tehnic mai redus, traseele fiind alese special astfel incat sa permita participarea tuturor doritorilor in conditii de maxima securitate.

Concursul de escalada "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura" - edita I, 22 iulie 2012: o zi deosebita pentru concurenti, public, turistii din zona. Fiecare a avut motive sa se bucure si sa ramana in suflet si in minte cu zona Cheile Rasnoavei ca destinatie de sporturi montane si de turism activ.

Astfel, cei  20 de concurenti, de la cluburile Alpin Club Carpatic din Bucuresti, Natural High din Brasov, Adrenalin din Sfantu Gheorghe si Clubul Sportiv Montan Altitudine din Rasnov au avut ocazia sa se intreaca intr-o competitie pe structura naturala, competitiile pe stanca fiind foarte rare in calendarul competitional din Romania.

Publicul a ramas impresionat de evolutiile in concurs ale unor mici campioni de escalada, membri ai Lotului National de Escalada - copii care au avut o evolutie deosebita, fiind in plin sezon competitional international.

Turistii din zona Cheilor Rasnoavei au navut posibilitatea sa incerce traseul de escalada pentru incepatori, amenajat si asigurat corespunzator, avand la dispozitie un instructor initiator.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu


es1
es11