Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

5 septembrie - Concursul de escalada "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura" - edita II

Concursul de  escalada "Cheile Rasnoavei - Turism si aventura" este organizat in cadrul proiectului "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, beneficiar Clubul Sportiv Montan Altitudune.

Proiectul vizeaza dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei. Ca si prima editie, desfasurata in ziua de 22 iulie 2012, editia a doua din data de 30 septembrie 2012 si-a propus sa popularizeze  zona ca destinatie de practicare a alpinismului si escaladei si sa ofere sansa primului contact cu aceste sporturi doritorilor incepatori din publicul competitiei.

A fost o competitie de escalada pe stanca si s-a desfasurat in zona centrala a Cheilor Rasnoavei. Au participat si membri Lotului Natiopnal de Escalada - copii care, prin evolutiile lor, au entuziasmat publicul si au motivat participantii incepatori sau cu mai putina experienta in escalada sportiva. O mare parte din participanti sunt membri ai comunitatii "7 Munti din Gradina Carpatilor" cu mai multe varfuri din Circuit.

Castigatorii "Cheile Rasnoavei Climbing Trophy 2012", pe categorii de varsta, sunt: Radu Patrascoiu (Clubul Montan Altitudine), Cristian Rapa (Alpin-Club Carpatic), Toma Constantin (Vertical Spirit) , Dor Geta Popescu (Clubul Montan Altitudine), Ariana Dudau si Rares Popescu (Alpin Club Carpatic), Anamaria Topa si Elena Topa (Natural High).

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu


es22es 2