Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

20 august - Concurs de aventura “Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura” – editia III

Cheile Rasnoavei - Aventura 21 septembrie 2013, este un concurs aflat la a treia editie. Concursul de  aventura "Cheile Rasnoavei "este organizat in cadrul proiectului "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala

Este un mijloc de promovare a zonei ca destinatie de sporturi montane si de eco turism atat pentru pentru incepatori. cat si pentru avansati.

Evenimentul se desfasoara pe parcursul zilei de 21 septembrie 2013, intre orele 10,00 si 18,00, competitia avand startul la ora 11,30 si timpul limita de terminare a traseului la ora 14,00.

Concursul are  probe de:

alergare montana
escalada – traverseu tip via ferrata
mountain biking

Locatia pentru startul si terminarea cursei, cu zona de pregatire si depozitare a materialului sportiv si zona de echipare si dezechipare a participantilor la concurs, este perimetrul zonei amenajate pentru agrement din amonte de Cheile Rasnoavei.

Concursul se va adresa atat avansatilor, cat si celor cu un nivel tehnic mai redus, traseele fiind alese special astfel incat sa permita participarea tuturor doritorilor in conditii de maxima securitate.

Obiectivele proiectului si activitatile avute in vedere vizeaza o gama larga de potentiali beneficiari,turismul activ, turismul montan, eco-turismul si turismul de aventura, avand convingerea ca practicand sporturi montane, ai grija de mediul in care traiesti.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu