Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

19 iulie - Festival turism de aventura si ecologie "Cheile Rasnoavei" – editia III

07 Septembrie 2013:  Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura 2013, Festival de turism de aventura si ecologie, editia a III-a, organizat in cadrul proiectului "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Incepand cu aceasta editie Festivalul este Etapa a Campionatul National Stafeta Muntilor. La acest concurs de tip Outdoor Challenge  participa, in mod traditional, toate cluburile si asociatiile de turism si ecologie din tara.

Acest lucru inseamna atingerea obiectivelor  proiectului de a promova Cheile Rasnoavei ca destinatie premium de sporturi montane, de a atrage turisti dar si practicanti ai sporturilor montane, atat la nivel de hobby cat si de performanta.

Festivalul “Cheile Rasnoavei – Turism si aventura” cuprinde concursuri tematice (orientare, cultura montana si ecologica, etc), probe cultural-artistice, concursuri de ecologizare a zonei si altele. Prin intermediul acestui tip de evenimente se urmareste, pe de o parte, atragerea tuturor iubitorilor de turism (cu precadere montan) si ecologie catre oportunitatile oferite de Cheile Rasnoavei si pe de alta parte responsabilizarea acestora privind problemele ecologice si de protectia naturii.

Loc de desfasurare: M-tii Postavaru, zona Cheile Rasnoavei, Orasul Rasnov, Judetul Brasov

Categorii de concurs:

Copii:      echipaje de cate 3 membri pana in 14 ani, indiferent de sex, cu insotitor
Juniori:   echipaje de cate 3 membri, 15 - 20 ani, indiferent de sex
Elite:      echipaje de cate 3 membri indiferent de varsta si sex
Open:     echipaje de cate 3 membri indiferent de varsta, dar obligatoriu mixt sau feminine

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu