Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

15 decembrie - Invitatie in Cheile Rasnoavei 1

Cheile Rasnoavei – turism si aventura este proiectul selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala , prin care Clubul Sportiv Montan Altitudine vizeaza dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei prin promovarea potentialului geomorfologic al zonei, prin valorificarea turistica a obiectivelor deosebite ce se gasesc aici si prin actiuni de marketing avand ca target acest perimetru.

Cheile Râşnoavei, de o frumuseţe naturală impresionantă, sunt prezentate si propuse  turiştilor ca destinatie  pentru practicarea sporturilor montane, cât şi pentru activităţile de agreement. De asemenea, ca o zona ecoturistica unde natura este protejata de iubitorii si practicantii sporturilor montane.

Cheile Râşnoavei sunt situate în Munţii Bârsei, mai exact în Munţii Postăvaru (1799 de metri), din care coboară o creastă din stâncă albă calcaroasă, denumită Muchia Cheii, şi se termină abrupt cu Cheile Râşnoavei. Apele din sudul muchiei, care au săpat superbele chei, sunt drenate de Valea Cheii.

Accesul în Cheile Râşnoavei se face foarte simplu, inclusiv cu maşina, din DN73A Predeal-Râşnov. Se poate ajunge şi de la cabana Trei brazi, pe traseele marcate cu triunghi albastru şi triunghi galben sau de la Halta Timişu de Sus, pe marcajul cu triunghi roşu. Alt traseu uşor este şi cel de la Cotul Donului, din Timişu de Sus, pe la Cabana Secui, iar apoi cobori spre Chei.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu


com1com 2