Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

19 septembrie - Concurs de aventura “Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura” – editia II

Concursul de  aventura "Cheile Rasnoavei "este organizat in cadrul proiectului "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, beneficiar Clubul Sportiv Montan Altitudine.
Proiectul vizeaza dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei prin promovarea potentialului geomorfologic al zonei, prin valorificarea turistica a obiectivelor deosebite ce se gasesc aici si prin actiuni de marketing avand ca target acest perimetru.
Editia a II-a, organizata in data de 29 septembrie 2012, cuprinde probe de alergare, mountainbike si escalada. Concursul se  adreseaza atat avansatilor, cat si celor cu un nivel tehnic mai redus, traseele fiind alese special astfel incat sa permita participarea tuturor doritorilor in conditii de maxima securitate Se organizeaza pe un traseu din perimetrul Cheile Rasnoavei, format din portiuni de drum forestier, poteci turistice ,poteci forestiere si trasee pe stanca. Traseul este marcat si toaletat din luna iunie, fiind stabilitesi si variante alternative pentru vreme nefavorabila. Concursul se desfasoara intr-un decor fantastic, cu zone de belvedere catre Postavaru, Bucegi si Piatra Craiului, beneficiind de un ambient prietenos datorita expunerii sudice, ferite de vant, a locatiei si a predominarii zonelor umbrite de versanti sau padure.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu