Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10 noiembrie - Trasee turistice

Prin proiectul "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, Clubul Sportiv Montan Altitudine urmareste dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei prin promovarea potentialului geomorfologic al zonei, prin valorificarea turistica a obiectivelor deosebite ce se gasesc aici si prin actiuni de marketing avand ca target acest perimetru.

Accesul auto in Cheile Rasnoavei se face din Drumul National 73A Predeal - Rasnov, pe un drum carosabil, care se ramifica, din dreptul kilometrului 20, spre est.

De asemenea, de la Predeal - Cabana Trei Brazi se poate ajunge pe potecile marcate cu triunghi albastru si triunghi galben, iar de la halta Timisu de Sus pe marcajele cu triunghi rosu.

Amplasarea Cheilor Rasnoavei in partea de sud a masivului Postavaru, in zona de trecere catre abruptul nord vestic al masivului Bucegi, face din acest loc o intersectie de poteci montane ce leaga cele doua masive  si reprezinta zona de acces catre acestea din spre Valea Prahovei si Tara Barsei.

Traseele montane descrise sunt marcate si, in general,  sunt in circuit, incep si se termina in zona de acces in Cheile Rasnoavei si se compun din drumuri forestiere principale si de acces, trasee turistice, trecand prin zone ce ofera panorame deosebite asupra Postavarului - Vanga Mare, abruptul sudic al Postavarului, Bucegi - versantul nordic, cu Bucsoiu si Padina Crucii.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu     
teras


tras_2