Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10 mai - Mountainbiking

Prin proiectul "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, Clubul Sportiv Montan Altitudine urmareste dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei prin promovarea potentialului geomorfologic al zonei, prin valorificarea turistica a obiectivelor deosebite ce se gasesc aici si prin actiuni de marketing avand ca target acest perimetru.

Cheile Rasnoavei reprezinta un cadru natural perfect pentru practicarea sporturilor montane si a activitatilor de agrement, beneficiind de amenajari si dotari specifice, acces facil, locatii  turistice de cazare in imediata vecinatate.

Accesul auto in Cheile Rasnoavei se face din Drumul National 73A Predeal - Rasnov, pe un drum carosabil, care se ramifica, din dreptul kilometrului 20, spre est.

De asemenea, de la Predeal - Cabana Trei Brazi se poate ajunge pe potecile marcate cu triunghi albastru si triunghi galben, iar de la halta Timisu de Sus pe marcajele cu triunghi rosu.

Dificultatea traseelor este una medie, intr-un decor fantastic, cu zone de belvedere catre Postavaru, Bucegi si Piatra Craiului, beneficiind de un ambient prietenos datorita expunerii sudice, ferite de vant, a locatiei si a predominarii zonelor umbrite de versanti sau padure.

Majoritatea traseelor sunt folosite in competitiile de aventura si in cele din cadrul Festival turism de aventura si ecologie din activitati ale proiectului “Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura”

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu  

mbt


mbt 2