Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10 februarie - Invitație în Cheile Râșnoavei

Cheile Rasnoavei – turism si aventura este proiectul selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala , prin care Clubul Sportiv Montan Altitudine vizeaza dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei

Obiectivele proiectului si activitatile avute in vedere vizeaza o gama larga de potentiali beneficiari,turismul activ, turismul montan, eco-turismul si turismul de aventura sunt activitati care se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, dar si practicantilor sporturilor montane, atat la nivel de hobby cat si de performanta:

Climatul de aici este prielnic pentru desfăşurarea activităţilor. Datorită expunerii sudice, ferite de vânt, e facilitată practicarea alpinismului si escaladei. Mai mult, traseele sunt umbrite de stânci sau de pădure, aşa ca soarele nu le face probleme turiştilor nici măcar în verile toride.
Zona este o destinaţie perfectă, indiferent de cum vrei să-ţi petreci timpul. Aici ai un cadru perfect pentru practicarea sporturilor montane şi a activităţilor de agrement, cu amenajări şi dotări specifice. Se poate campa, dar există şi pensiuni în apropiere. Există posibilitatea a numeroase drumeţii, pe trasee marcate, spre Dealul cu Mesteceni, Stejarii Argintii, Peştera Râşnoavei sau Poiana Braşov, sau chiar spre Cetatea Râşnov, aflată la aproximativ 10 km distanţă.
Tot aici se practică şi mountainbiking-ul, iar traseele pentru acest sport sunt în circuit, cu o dificultate medie, fiind interesante datorită punctelor de belvedere către Postăvaru, Bugegi sau Piatra Craiului.

Alte activităţi disponibile în Cheile Râşnoavei sunt tiroliana, via ferrata, rapel şi zborul cu motoparapanta.

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eu    


com21


com22