Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

10 aprilie - Escalada in Cheile Rasnoavei

Prin proiectul "Cheile Rasnoavei - Turism si Aventura", proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, Clubul Sportiv Montan Altitudine urmareste dezvoltarea turismului in general si a turismului montan in special in zona Cheilor Rasnoavei prin promovarea potentialului geomorfologic al zonei, prin valorificarea turistica a obiectivelor deosebite ce se gasesc aici si prin actiuni de marketing avand ca target acest perimetru.

Cheile Rasnoavei reprezinta un cadru natural perfect pentru practicarea sporturilor montane si a activitatilor de agrement, beneficiind de amenajari si dotari specifice, acces facil, locatii  turistice de cazare in imediata vecinatate.

Climatul este de asemenea propice activitatilor si sporturilor montane, Acest lucru faciliteaza escaladei chiar si in lunile toride de vara, traseele fiind umbrite de stancile apropiate sau de padurea inconjuratoate.

Roca este calcar, fiind caracterizata de fete, fisuri si surplombe. Traseele de escalada sportiva au sistem de asigurare pe spituri. 

.Faleze de escalada:

• Cheile Rasnoavei, zona centrala
• Bolovanul Prostului
• Faleza Metalexpert
• Zona lui Titus

Detalii pe www.cheile-rasnoavei.eue1


e2